Mänskliga sopor utsatte kaniner för djurplågeri.

Jaha. Så har nästa händelse av en i mängden kommit fram. För ca ett år sedan, ja eller ni kan läsa själva. Länken kommer nedanför. Jag tänkte bara få framföra lite egna åsikter angående artikeln! Jag vet inte riktigt vad ni tycker om händelsen men... Jaa... Med tanke på att man inte får säga vad man vill i det här landet så tar jag och är tyst istället pg.a vissa skäl! Kort fattat så har ett par utomjordingar bl.a tänt eld på en kanin! http://politisktinkorrekt.info/2010/04/13/kaninplagarna-i-stockholm-atalade/#more-37%E2%80%8B393

Ensamkommande flykting"barn"

Tänkte börja med att hälsa på alla, jag ska gästskriva här på denna blogg i detta inlägg och se vad ni säger om detta, mig får det att må illa i vilket fall som,"trevlig" läsning hoppas detta kan få några att kolla vidare på hur snett fördelat det blivit i Sverige idag.

Moderaterna lovade att sysselsätta flera av dom som var långtidssjukskrivna, väl till makten satte dom denna ide på pränt.Det vi idag ser är följande 50.000personer som kommer kastas ut ur sjukförsäkringen pga dom ej är sjuka enligt nya regler och reformer.
Vid årskiftet hade 14.300personer slut på dagar efter sjukskrivna i minst 2½ år och och 10.400 blev då inskrivna på arbetsförmedlingen i deras regi.
En av dessa är en man som efter att förlorat sin sjukersättning tvingas leva på 3.500kr/månad, detta är troligt lite pengar och en säkning med ca 7.500kr/mån.
Utan att disskutera arbetsmarknadspolitik allt för mycket så  ska vi sedan kolla på ett hål i våran budget där det finns otroliga mängder med pengar.

Våra sk ensamkommande flykting"barn" kostar ca jag citerar Politiskinkorrekt.info "ostar kommunen närmare 60.000 kronor i månaden, plus riktade bidrag till skola, landsting, socialtjänst samt för barnets gode man. Utöver det får varje kommun som tar emot barn en årlig ersättning på 500 000 kronor."
Om vi bara räknar på just dom kostnaderna varje månad så kostar ett "barn" 101666kr/mån vilket är en helt absurd summa, jo men visst tänker då ni, tänk på dessa stackars små barn, jo om det nu vore små barn vi räddade skulle det kanske inte göra så mycket, men om vi kollar på Danmark som har testat att ålderstesta 120 av ensamkommande flyktingbarn så visade det sig att 71 av dessa 120 var vuxna, i Norge har liknande tester gjorts och där var 9 av 10 "barn" över 18år.

Under 2009 kom det 2250 "barn" till Sverige för att få asyl, av dessa beräknas 63% få asyl, det innebär 1411 nya "barn" som alla dom kostar minst 101666kr/mån, det innebär alltså att dom kostar oss hör o häpna 1721408712kr varje år, alltså ENMILJARD,SJUHUNDRATJUGOENMILJONER,FYRAHUNDRAÅTTATUSEN,SJUHUNDRATOLV kr varje år, detta är HELT sjukt.
Alltså bara under 2009, under 2010 beräknas det komma 2400 "barn" vilka säkerligen ännu fler kommer få asyl om vi känner Sverige rätt.
Här finns det alltså pengar att gödsla med, vi vägrar att ta hand om dom som mår dåligt i vårt land, som är dom som egentligen förtjänar att få våran hjälp, jag betalar skatt, för att om jag nån gång blir allvarligt sjuk vill jag att det ska finnas vård och rehab för mig där.
Skulle kunna skriva och skriva och skriva om detta för det gör mig otroligt upprörd, men jag låter er alla få läsa och begrunda och säger bara, rösta Svenskt låt oss ta om hand om det vi har rösta Sverigedemokraterna 2010!
Tack för mig. Ny som jag är glömde jag länka källor vilket är ett måste för att ni ska kunna se det jag ser. * http://politisktinkorrekt.info/2010/04/21/alla-dessa-ensamkommande/ * http://politisktinkorrekt.info/2010/04/16/danmark-alderstestar-barn-71-av-120-var-vuxna/ * http://politisktinkorrekt.info/2010/02/21/12-utforsakrade-svenskar-pa-1-flyktingbarn/ /P

Sverigedemokraterna 2010...

Jag hoppas verkligen att dom allra flesta av er röstar smart och vettigt i höst, rösta Sverigedemokraterna.
Det är i mina ögon det enda partiet med en lojal partiledare. Själva partiet har dessutom vettiga åsikter.
Det går inte att ta in så fruktansvärt mycket invandrare som vi gör i dagsläget, Sverige kommer sakta men säkert att rasa samman. Säg vad ni vill angående det men på sikt kommer det förmodlingen att rasa samman.
För ca. en vecka sedan när jag tittade på SD's hemsida så låg dom i en undersökning på över 7 %. Jag hoppas dom fortsätter att öka inför valet.


Valfusk av ingen mindre än (M)...

Moderaternas riksdagslista

Wennerholm polisanmäler före detta partikamrat

Publicerat 2010-04-16 22:10

Landstingsrådet i Stockholm Christer G Wennerholm överlämnade pengar för att köpa röster i form av nya medlemmar för Moderaterna i Tensta-Rinkeby 2001. Det påstår den förre partikamraten och landstingsledamoten Ibrahim Adan i en TV4-intervju som visats upp för Wennerholm av TV4 i Göteborg på fredagen.

Detta påstående anser Wennerholm vara ”grovt förtal”. Han har på fredagskvällen lämnat in en polisanmälan, vilket innebär att det påstådda fusket nu blir en sak för polisen att utreda.

Wennnerholm vill inte ställa upp på en intervju för DN.se. Hans pressekreterare hänvisar till Wennerholms blogg. Där skriver han: ”Dessa påståenden är helt grundlösa och fullständigt oacceptabla och jag har därför i kväll polisanmält Ibrahim Adan för grovt förtal.”

Källa: www.Dn.se


Så många brott begår invandrare!


Skriver inget ännu om den här saken. Ni får själva läsa och bilda er en egen uppfattning.

http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html

Bloggen ökar...

Bloggen ökar duktigt i besökare och jag hoppas verkligen att det fortsätter stiga.
Även om inte alla av mina besökare är trogna Sverigedemokrater så kan ni ju alltid kika och läsa runt, förhoppningsvis ändras nåns åsikt till det bättre.
Alla får ju som sagt va rösta på vad man själv anser gynnar sitt egna liv bäst.

(V) (S) (MP) & (C) (FP) (M) (KD) - Är ju också vettiga partier. :)

Mvh / T

(S) & (M) vill samarbeta för att motarbeta Sverigedemokraterna...


Nu har även två av landets mest efterblivna partier ännu en gång gjort sitt. Denna gången handlar det om att tillsammans slå sig ihop för att stoppa Sverigedemokraternas framfart in till regeringen.
Hela tiden hör man om personer som inte vill dela åsikter med ett "Främlingsfientligt" parti. Även andra uttalanden om att Sverigedemokraterna skulle se ner på människor och deras värde som människa.
Man får ju helt och hållet själv tolka SD's åsikter, men jag har då aldrig läst eller hört av någon inom partiet att folk från andra länder skulle ha ett lägre värde som människa.
Däremot kan väl vem som helst förstå att SD anser att vår invandringspolitik är ett skämt, vilket den även är i mina ögon.
Med tanke på att partier som Sverigedemokraterna blir större och större i andra länder så förstår jag inte vad som är så fel med att Sverigedemokraterna ökar som dom gör.
Alla har väl rätt till sin egen åsikt, och om nu så många tänker rösta på SD så är det väl dags att se över läget och förstå att det Svenska folket inte är nöjda med den invandringspolitik som vi har idag.


För er som vill läsa mer så finns en artikel angående Socialdemokraterna och Moderaternas "motarbetning":
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1951127/sa-vill-m-och-s-stoppa-sd-i-stockholm

Mvh // T

Statistik om invandring

Angående invandringen här i landet så hittade jag precis en sida.
Och år 2006 tog Sverige in: 96 000 människor.
År 2007: 99 485.
Och år 2009 tog man in lite över 102 000.

Som ni kan se så ökar invandringen massivt år för år.
Taget från: http://sv.wikipedia.org/wiki/Invandring

Valet är ert, men som jag sagt tidigare så rekomenderar jag alla att gå in på www.sverigedemokraterna.se och läsa "Partiprogram".
Där får man all information man vill.

Mvh Alla Vänner.



Lite kort...


Av en bekant hörde jag för ett tag sedan att år 2042 är Svenskarna minoritet i Sverige.
Så då vaknar ju intresset för att kika närmare på hur inkomsten ser ut.
Så jag sökte runt och fann en hemsida där statistiken såg seriös och sann ut. När jag kollar vidare på sidan så fann jag att år 2009 slog Sverige rekord i att ta in invandrare, aldrig tidigare hade man tagit in så mycket som då.
Inte mindre än 102 280 personer invandrade till Sverige under det året. 102 280 personer är i mina ögon alldeles för mycket, kanske att man tar ner antalet till max 5 000. Det antalet under en 100-års period skulle ändå innebära 500 000, plus att dom med stor sannolikhet får barn. Så man kan kanske räkna med ca. 800 000 personer under en 100-års period, vilket låter bra mycket bättre än vad vi har i dagsläget.

Sen är ju en självklarhet för ett fungerande samhälle att vi sätter lite "högre ribba". Att komma hit utan minsta instresse av att lära sig Svenska språket är ju löjligt. Det förstår väl vem som helst att det inte funkar så i längden.
Så jag skulle se högre krav på att få bo kvar i Sverige.





Bloggens handling och betydelse.


I nuläget finns ingen specifik riktlinje dit jag vill komma. Tanken med bloggen var först o främst att samla folk med olika åsikter och att det i sin tur skulle kunna bli nån slags debattering här på sidan.

Alla kan ju själv besöka Sverigedemokraternas hemsida och bilda sig en egen uppfattning om partiet. En del av er kanske finner det fel och en del andra av er kanske finner deras åsikter som en aning vettiga och finner förståelse i deras tänkande.
Tyvärr ser ju vårat land ut som det gör, förhoppningsvis kan vi ändra på det till hösten 2010. Jag i egen mening hoppas att alla över 18 tar sig en funderare och kollar sig runt på hur Sverige ser ut idag.
För er som är lite vilse så ska jag jobba vidare med att få fram statistik över saker och ting, så att ni själva kan se och jämföra hur vårat land ser ut.

Där har ni en del av vad bloggen kommer att handla om.


Med vänliga hälsningar vänner.



Sverige


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0