(S) & (M) vill samarbeta för att motarbeta Sverigedemokraterna...


Nu har även två av landets mest efterblivna partier ännu en gång gjort sitt. Denna gången handlar det om att tillsammans slå sig ihop för att stoppa Sverigedemokraternas framfart in till regeringen.
Hela tiden hör man om personer som inte vill dela åsikter med ett "Främlingsfientligt" parti. Även andra uttalanden om att Sverigedemokraterna skulle se ner på människor och deras värde som människa.
Man får ju helt och hållet själv tolka SD's åsikter, men jag har då aldrig läst eller hört av någon inom partiet att folk från andra länder skulle ha ett lägre värde som människa.
Däremot kan väl vem som helst förstå att SD anser att vår invandringspolitik är ett skämt, vilket den även är i mina ögon.
Med tanke på att partier som Sverigedemokraterna blir större och större i andra länder så förstår jag inte vad som är så fel med att Sverigedemokraterna ökar som dom gör.
Alla har väl rätt till sin egen åsikt, och om nu så många tänker rösta på SD så är det väl dags att se över läget och förstå att det Svenska folket inte är nöjda med den invandringspolitik som vi har idag.


För er som vill läsa mer så finns en artikel angående Socialdemokraterna och Moderaternas "motarbetning":
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1951127/sa-vill-m-och-s-stoppa-sd-i-stockholm

Mvh // T

Kommentarer
Postat av: sandra

vem är du ?:)

hur äre me dig då

2010-04-14 @ 12:33:49
URL: http://ssandrafalkevik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0